ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΡΥΦΩΝΑ ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η 52η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) στο ξενοδοχείο Νοvotel στην Αθήνα με την παρουσία αντιπροσώπων των ΕΒΕ από όλη την Ελλάδα. Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας στη ΓΣ της ΓΣΕΒΕΕ εκπροσώπησαν 3 αντιπρόσωποι, οι κ.κ. Τρύφων Πλαστάρας, Ελευθέριος Πλαστάρας, Δωροθέα Καναβιτσά.

Στις εκλογικές διαδικασίες συμμετείχε το Μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν.Μαγνησίας κ.Τρύφων Πλαστάρας, ο οποίος και επανεκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ συγχαίρει εγκάρδια τον κ.Τρύφωνα Πλαστάρα για την επανεκλογή του. Η Μαγνησία εκπροσωπείται για μια ακόμα φορά στο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ.

Η εκπροσώπηση του Δευτεροβάθμιου Συνδικαλιστικού οργάνου της Μαγνησίας, μίας από τις μεγαλύτερες Συνδικαλιστικές δυνάμεις της χώρας, στο Ανώτατο Τριτοβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο αποτελεί αξιοσημείωτη επιτυχία. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε μια δημιουργική θητεία και μια στενή συνεργασία, με γνώμονα το καλό των Επαγγελματιών και σκοπό την επίλυση  Συνδικαλιστικών θεμάτων σε τοπικό και Πανελλαδικό επίπεδο.