Η ΓΣΕΒΕΕ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΣΙΡΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) απένειμε Τιμητική διάκριση στο Νικόλαο Τσίρο για την ουσιαστική προσφορά του στο Συνδικαλιστικό Κίνημα, στην ανάδειξη των θέσεων και προτάσεων των Ε.Β.Ε. της χώρας. Η απονομή έγινε  από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ.Γιώργο Καββαθά, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 52ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Novotel.

Ο κ.Τσίρος υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας από το 1988 έως το 2017, και συγκεκριμένα στη διάρκεια των ετών αυτών διετέλεσε Πρόεδρος, Έφορος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) από το 1993 έως και το 2021 είχε αξιώματα στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Ελεγκτική Επιτροπή. Επίσης, ο κ.Τσίρος ήταν Αντιπρόσωπος της ΟΕΒΕΜ στη ΓΣΕΒΕΕ από το 2006 έως το 2021 και είχε πολυετή παρουσία στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί τον κ.Νικόλαο Τσίρο για την ενεργή πολυετή δράση του στο  τοπικό και πανελλαδικό συνδικαλιστικό κίνημα.