ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΑΕΕ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ clip_image002

ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Μέλος Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.  Βόλος – Παύλου Μελά 43 – 45 1ος Όροφος

ΤΗΛ – FAX: 24210- 32780 www.oebem.gr email: oebemg@gmail.com

Αρ. Πρωτ: 3785 Βόλος: 21/12/2015

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΑΕΕ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Αξιότιμε κ. Υποδιοικητά,

Θα θέλαμε εξ αρχής να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκριση σας στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αναφορικά με την παράταση των τρεχουσών εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ. Αυτό είχε σαν συνέπεια τουλάχιστον 15 άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας να μην χάσουν την ρύθμιση. Μετά από διαλογική συζήτηση που έγινε με τους ασφαλισμένους που θα αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο της έξωσης από την ρύθμιση προκύπτουν τα ακόλουθα:

1. Πολλοί συνταξιούχοι γονείς δυστυχώς καλύπτουν τις ασφαλιστικές εισφορές των παιδιών τους με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι εντός ρύθμισης να αναμένουν τη σύνταξη των γονέων τους προκειμένου να καλύψουν την οφειλή τους.

2. Υπάρχει ξεκάθαρη βούληση οι ασφαλισμένοι εντός ρύθμισης να την τηρήσουν μέχρι τέλους.

3. Με αυτή την μικρή παράταση τα έσοδα των δημοσίων ταμείων θα διατηρηθούν τουλάχιστον ( δεν θα βγουν εκτός ρύθμισης άτομα τα οποία περιμένουν την σύνταξη των γονέων τους για να διατηρηθούν εντός αυτής)

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε όπως η παράταση ολίγων ημερών (έως 7 ημέρες) να καταστεί μόνιμο καθεστώς για τις πληρωμές των τρεχουσών εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.

Είμαστε βέβαιοι ότι το δίκαιο και λογικό αίτημα θα βρει άμεση ανταπόκριση από τον οργανισμό μας, διατηρώντας εντός ρύθμισης όλους εκείνους τους ασφαλισμένους οι οποίοι θέλουν να διατηρηθούν εντός αυτής και προσπαθούν παντοιοτρόπως να μην βγουν εκτός. Η πρόταση μας είναι προς την κατεύθυνση της διατήρησης όσο το δυνατόν περισσότερων ασφαλισμένων εντός της ρύθμισης.clip_image004